Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Type slot
Breedte
Diepte
Postkast geschikt voor
Aantal postvakken
Manier van bevestigen
Locatie inworp
Uitname
Hoogte
Maximale afmeting pakket
Filter

Groene brievenbus

Groene brievenbus kopen? Dat begrijpen we goed want groen is en blijft een tijdloze en klassieke kleur voor een brievenbus of postkast! Hieronder vind je het assortiment groene brievenbussen en op elke productpagina verwijzen we ook naar het statief waarop de brievenbus toegepast kan worden!

  • Groene brievenbussen van topmerken als Bobi en Allux!
  • Scherpe prijzen en zorgvuldig verzonden!
  • Gebruik de handige keuzehulp en vind de brievenbus die bij jou past!

Wandbrievenbus of staande brievenbussen in het groen

Binnen het assortiment groene brievenbussen vind je zowel wandbrievenbussen als staande brievenbussen. Bij wandbrievenbussen zit de uitname klep aan de voorzijde. Met een staande brievenbus kan zowel een brievenbus op statief bedoeld worden, als de pakketzuil. Met een pakketzuil zul je naast het ontvangen van post ook kleine pakketen kunnen laten bezorgen. Bij elke brievenbus staat onderaan de productpagina ook het bijhorende statief!

Groene PTT brievenbus

Een PTT brievenbus is de populaire groene brievenbus die voorheen werd geproduceerd door PTT post. Deze zijn helaas uit productie maar gelukkig kunnen we het bijna identieke alternatief van Intersteel aanbieden. Met een dwarsbalkje kun je deze groene Intersteel brievenbus plaatsen op jouw huidige PTT statief. De brievenbus groen plastic uitgevoerd zijn populair vanwege hun duurzaamheid  en makkelijke gebruik. Door een groene brievenbus aan de wand of op een statief te monteren zorg je ervoor dat je geen gat in de deur hoeft te maken waardoor tocht en post op de grond worden voorkomen. 

Diverse modellen

Binnen het assortiment groene brievenbussen vind je verschillende modellen en kleuren. Het is natuurlijk belangrijk dat het uiterlijk van de postkast past bij de uitstraling van de woning en wat jij mooi vind. Verder vind je brievenbussen waar de post uit de voorzijde uitgenomen kan worden, maar ook postkasten die een klep aan de achterzijde hebben. Wanneer je de postkast aan de wand wilt monteren is het belangrijk dat je kiest voor een brievenbus met een klep aan de voorzijde. Naast de klassieke brievenbus groen vind je hieronder ook de groene pakketzuil waarmee je ook pakketjes moeiteloos kunt laten bezorgen in de brievenbus. Naast licht groene brievenbussen hebben we ook brievenbussen donkergroen uitgevoerd. 

Groene brievenbussen van de beste kwaliteit

Hieronder vind je uitsluitend topkwaliteit brievenbussen van merken als Allux en BOBI. Zowel de Allux al de BOBI brievenbussen zijn veelal gemaakt van verzinkt staal en naderhand van een coating voorzien. Het verzinkte staal en de coating zorgen voor een uitstekende weersbestendigheid. Dit maakt dat een brievenbus groen metaal erg lang mee gaat en duurzaam is. 

Waarom kiezen voor MijnIJzerwaren.nl

Met onze handige keuzehulp vind je vast en zeker de groene postbus die jij mooi vind en geschikt is voor jouw situatie. Op de product pagina van de brievenbus vind je het bijhorende statief en bestel je zo gemakkelijk alles in een keer. Groene brievenbussen van topkwaliteit en zorgvuldig verpakt en verzonden! Wil je naast de groene brievenbussen ook alle andere kleuren bekijken? Bekijk dan direct het complete assortiment postkasten!

Groene brievenbus kopen?

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie en de keuzehulp jouw keuze voor een brievenbus kunt maken. Mocht je vragen hebben over een van de brievenbussen of de montage hiervan, de klantenservice staat voor je klaar!