Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Type slot
Breedte
Diepte
Postkast geschikt voor
Aantal postvakken
Manier van bevestigen
Locatie inworp
Uitname
Hoogte
Maximale afmeting pakket
Filter

Witte brievenbus

Witte brievenbus kopen? Dit is een goede keuze wanneer je een onopvallende en ook moderne brievenbus zoekt. Maar ook voor een witte brievenbus met een klassieke uitstraling ben je bij MijnIJzerwaren aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een brievenbus op statief? Op de product pagina van elke brievenbus vind je ook het bijhorende statief waar het op gemonteerd kan worden. Bekijk hieronder direct het assortiment witte brievenbussen!  

  • Gebruik de handige keuzehulp hieronder en vind gemakkelijk de brievenbus die je zoekt!
  • Topkwaliteit brievenbussen van merken als BOBI en Allux!
  • Staande brievenbussen en wandbrievenbussen

Witte wandbrievenbussen

Een witte wandbrievenbus is onopvallend en handig als je geen gat in de voordeur wilt maken voor het ontvangen van de post. Wanneer je ervoor kiest om jouw brievenbus aan de wand te monteren in plaats van staand op een statief, dan is het belangrijk dat je kiest voor een brievenbus met een klep voor het uitnemen van de post aan de voorzijde. Onze brievenbussen zijn voorzien van een slotje zodat alleen jij de post uit de brievenbus kan halen. 

Verschillende stijlen en ontwerpen

Bij Mijnijzerwaren vind je witte brievenbussen van topmerken als Allux, Hardbrass en BOBI. Wanneer je een brievenbus zoekt met een klassieke uitstraling, dan kun je het beste filteren op het merk BOBI. Dit zijn topkwaliteit brievenbussen, gemaakt van verzinkt staal en naderhand wit gecoat. Voor een moderne uitstraling kun je het beste filteren op Allux en Hardbrass. Let bij het kopen van een brievenbus ook op de grootte van het postvak en de positie van de klep. 

Wat zijn de voordelen van een witte brievenbus

Het voordeel van een witte brievenbus is dat het zo min mogelijk opvalt als je een witte gevel hebt waar je het op monteert. Daarnaast geeft het ook een frisse uitstraling. Een brievenbus op statief en wandbrievenbussen hebben als voordeel dat je geen gat in de voordeur hoeft te maken voor het ontvangen van de post. Zo voorkom je tocht in huis wanneer de briefklep open blijft staan. Daarnaast zal de post ook niet op de grond vallen. Ideaal voor als je niet wilt dat huisdieren de post kunnen bereiken. 

Onderhoud van brievenbussen in het wit

Witte brievenbussen hebben nauwelijks onderhoud nodig. De brievenbussen zijn gemaakt van verzinkt staal en naderhand voorzien van een witte coating. Dit maakt dat de brievenbussen goed weersbestendig zijn. Door de brievenbus regelmatig af te nemen met een doek en wat water zorg je ervoor dat het een frisse witte uitstraling behoud. Zorg wel dat je eerst het zand eraf spoelt om krassen te voorkomen. Het slotje kun je smeren met slotspray zodat het soepel blijft openen en sluiten. 

Witte brievenbus kopen?

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie en met behulp van de keuzehulp de juiste witte brievenbus weet te vinden. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen over een van de brievenbussen? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies! Bekijk ook het complete assortiment postkasten voor alle andere brievenbussen!