Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Type slot
Breedte
Diepte
Postkast geschikt voor
Aantal postvakken
Manier van bevestigen
Locatie inworp
Uitname
Hoogte
Filter

Rode brievenbus

Rode brievenbus kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres! Hieronder vind je direct het brede assortiment rode brievenbussen van topmerken als Allux en BOBI. Op de productpagina van elke brievenbus vind je ook het behorende statief waar je het op kunt plaatsen. 

  • Topkwaliteit brievenbussen van merken als BOBI en Allux!
  • Snelle levering en scherp geprijsd!
  • Doe de handige keuzehulp en vind eenvoudig de juiste brievenbus!

Moderne brievenbussen in het rood

Zoek je een moderne rode brievenbus? Je kunt dan het beste filteren in het menu hiernaast op de merken Allux en Hardbrass. Wanneer je meer een brievenbus zoekt met een klassieke uitstraling, dan zullen de BOBI brievenbussen meer in de smaak vallen. Voor zowel een kleine rode brievenbus als een grote rode brievenbus ben je hier op de juiste plek. Welke je kiest is afhankelijk van de hoeveelheid post die je verwacht te ontvangen. Ook is het belangrijk dat de bevestigingsgaten van jouw oude rode brievenbus bedekt worden door de nieuwe brievenbus.

Brievenbus RVS klep

Naast brievenbussen compleet in het rood uitgevoerd vind je hieronder ook brievenbussen met een RVS klep. De brievenbussen zijn bestand tegen weersomstandigheden. De rode brievenbussen zijn gemaakt van verzinkt staal, en voorzien van een rode coating. Het verzinkte staal en de rode coating maken de brievenbussen corrosiewerend. 

Waarom kiezen voor MijnIJzerwaren?

Hierboven vind je de handige keuzehulp waarmee je snel een eenvoudig de rode brievenbus vind die bij jou past! Op elke productpagina van de brievenbussen vind je ook het bijhorende statief die voorbereid is om de brievenbus op te monteren. Wil je naast de rode brievenbussen ook alle andere kleuren brievenbussen even bekijken? Ga dan naar het complete assortiment postkasten

Rode brievenbus kopen?

Een nieuwe rode brievenbus bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren! We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie en de keuzehulp eruit komt welke brievenbus het beste is voor jou. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je nog vragen over een van de brievenbussen? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies!