Kunststof brievenbus

Kunststof brievenbus kopen? Dit is een goede keuze wanneer je een duurzame oplossing zoekt voor het ontvangen van jou post! Kunststof is onderhoudsvrij en daarnaast bestand tegen weersinvloeden. Bekijk hieronder direct het assortiment kunststof postkasten of vind met de keuzehulp hiernaast de postkast die je zoekt!

  • Topkwaliteit Intersteel en BOBI brievebussen!
  • Scherp geprijsd en snel leverbaar!
  • Persoonlijk advies van onze klantenservice!

Kunststof brievenbussen: veelzijdigheid

Een kunststof brievenbus, ook wel brievenbus plastic genoemd,  wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid. Het kan zowel geplaatst worden op een statief als aan de wand. Hieronder vind je kunststof brievenbussen terug van de merken Allux en BOBI. Beide hebben andere ontwerpen en afmetingen. Welke je kiest is afhankelijk van de grootte van de postkast die je denkt nodig te hebben en het gewenste ontwerp. Hieronder vind je ook de populaire brievenbus groen kunststof! Deze lijkt erg op de plastic brievenbus PTT.

Kies de perfecte maat en stijl

Zowel de brievenbussen van Intersteel als die van BOBI hebben genoeg ruimte voor het ontvangen van flinke hoeveelheden post. Toch is de uitvoering van BOBI net iets groter en kan meer post ontvangen, bijvoorbeeld in vakantie periodes. Alle kunststof brievenbussen hebben een slot. Een brievenbus met slot is alleen toegankelijk voor degene met de sleutel en voor wie de post is bedoeld. 

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van een kunststof brievenbus is dat het kunststof waarvan deze gemaakt is, zeer weersbestendig is. Dit maakt het een duurzame oplossing voor het ontvangen van de post. Daarnaast hoef je met een kunststof brievenbus geen gat in de deur te maken. Hiermee voorkom je tocht en warmte verlies. Tocht slot is een kunststof ook onderhoudsarm. Door er af en toe een doekje overheen te halen zal je ervoor zorgen dat het schoon en lang mooi blijft.

Waarom kiezen voor MijnIJzerwaren?

Met onze handige keuzehulp voor postkasten vind je eenvoudig de brievenbus die past bij jou! Daarnaast staat de klantenservice dagelijks voor je klaar voor het beantwoorden jou vragen. Scherp geprijsde brievenbussen en zorgvuldige verzending: je vind het bij MijnIJzerwaren!

Kunststof brievenbus kopen

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande info en de keuzehulp een keuze kunt maken tussen de verschillende brievenbussen. Bekijk hieronder direct het complete assortiment kunststof brievenbussen en vind degene die je zoekt. Mocht je nog vragen hebben over een van de artikelen dan is dat geen probleem! Neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. 

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)