Blauwe brievenbussen

Blauwe brievenbus kopen? Bij MijnIJzerwaren vind je topkwaliteit blauwe brievenbussen van merken als Bobi en Hardbrass. Een blauwe brievenbus is opvallend en hieronden vind je zowel moderne als klassieke modellen. Met de postkast keuzehulp vind je eenvoudig de brievenbus die bij jou past!

  • Moderne en klassieke blauwe brievenbussen!
  • Kies uit de kleuren blauw of zwart blauw!
  • Topkwaliteit en altijd scherp geprijsd!

Blauwe brievenbussen voor aan de muur

Hieronder in het assortiment vind je vele blauwe brievenbussen die geschikt zijn om aan de muur te monteren. Het voordeel hiervan is, is dat je de brievenbus vlak bij de voordeur kunt bevestigen. Wanneer je een brievenbus voor aan de muur wilt kopen is het natuurlijk wel belangrijk dat het uitname vak zich aan de voorzijde bevind. Wil je toch liever een staande brievenbus kopen? Geen probleem! Op elke productpagina van de brievenbus vind je ook het bijhorende statief.

Stijlen en kleurvariaties in blauw

In het assortiment blauwe brievenbussen vind je verschillende modellen, vormen en kleurvariaties blauwe brievenbussen. Zo vind je BOBI brievenbus donkerblauw, zwart blauw en ook nog met een RVS klep. Ook de grootte van de brievenbussen varieert. Welke je kiest is afhankelijk van de hoeveelheid post die je verwacht te ontvangen. Verder vind je ook postkasten met 2 of 3 afzonderlijke postvakken. Dat is ideaal bij appartementen of andere woonomstandigheden waarbij meerdere families onder 1 dak wonen. 

Voordelen van een blauwe brievenbus

Het voordeel van een blauwe brievenbus aan de wand of op een statief is dat het niet meer nodig is om een briefplaat in de deur te monteren. Hoewel er vele en kwalitatieve tochtwerende briefplaten verkrijgbaar zijn, kan er altijd koude lucht via de briefplaat naar binnen komen wanneer er post bezorgd wordt. Verder heeft een blauwe brievenbus natuurlijk een opvallende uitstraling. 

Blauwe brievenbus onderhouden

Een blauwe brievenbus heeft in principe weinig onderhoud nodig. Het verzinkte materiaal en de blauwe coating maken de brievenbussen weersbestendig. De brievenbus regelmatig schoonmaken zal ervoor zorgen dat het langer mooi blijft. Gebruik hierbij voldoende water om krassen en beschadigingen te voorkomen. 

Blauwe brievenbus kopen?

Een brievenbus in de kleur blauw kopen doe je bij MijnIJzerwaren! Met onze handige keuzehulp vind je snel en gemakkelijk de brievenbus die bij jou past. We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie en de keuzehulp jouw gewenste postkast kunt vinden. Wil je ook een kijkje nemen tussen alle andere kleuren brievenbussen? Bekijk het complete assortiment postkasten en filter gemakkelijk op kleur. Heb je toch nog vragen over een van de brievenbussen? Geen probleem! Onze klantenservice helpt graag verder met gericht advies!

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)