Bobi brievenbussen

Bobi brievenbus kopen? Dat snappen we goed want met een Bobi brievenbus haal je topkwaliteit in huis. Bobi heeft veel verschillende soorten, modellen en kleuren brievenbussen. Gebruik onze handige keuzehulp en vind met het beantwoorden van een aantal vragen de brievenbus die je zoekt!

  • Topkwaliteit Bobi brievenbussen!
  • Snelle levering en scherpe prijzen!
  • Gebruik onze handige brievenbussen keuzehulp!

Over Bobi

Bobi brievenbussen worden sinds 1991 geproduceerd in Finland en zijn tegenwoordig populair bij huizenbezitters over de hele wereld. Kenmerkend voor de Bobi brievenbussen zijn de moderne en karakteristieke designs met de ronde bovenkant. Naast brievenbussen is Bobi ook leverancier van pakketbrievenbussen. 

Verschillende soorten Bobi brievenbussen

Zoals je hieronder kunt zien heeft Bobi veel verschillende soorten brievenbussen. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of je het op een staand statief wilt monteren, of dat je het op een muur wilt bevestigen. Wanneer je een brievenbus op statief wilt bevestigen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een brievenbus met achteruitname. Bij wandmontage is uiteraard alleen een uitname klep een de voorzijde mogelijk. Bobi biedt daarnaast haar brievenbussen aan in de meest uiteenlopende kleuren. Voor ieder wat wils!

Diverse materialen

Veel van de Bobi brievenbussen zijn vervaardigd uit verzinkt staal. Het laagje zink maakt deze brievenbussen beter weersbestendig. Naderhand zijn de brievenbussen voorzien van een coating en dat maakt dat de brievenbussen leverbaar zijn in uiteenlopende kleuren. Naast het visuele aspect zal deze coating ook nog zorgen voor een betere bescherming tegen weersinvloeden. Naast de stalen brievenbussen vind je ook RVS brievenbussen terug in het assortiment. 

Waarom kiezen voor een Bobi brievenbus?

Duurzaam, modern en karakteristiek zijn de kernwaarden waar een Bobi brievenbus voor staat. Met een Bobi brievenbus kies je voor topkwaliteit en een duurzame oplossing. Met een brievenbus die je op een statief of op de wand monteert, voorkom je tocht in huis. Een postgat in de deur is verleden tijd en jouw post beland niet meer op de vloer. Met onze handige keuzehulp vind je eenvoudig de brievenbus die bij jou past!

Bobi brievenbus kopen?

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande info en de keuzehulp een keuze kunt maken tussen de verschillende soorten brievenbussen. Ben je naast Bobi brievenbussen ook benieuwd naar alle andere merken? Bekijk dan het complete assortiment postkasten! Kun je iets niet vinden of kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies!

Er zijn 124 producten.

Item 1-24 van 124 in totaal item(s)