Homebox brievenbus

Homebox brievenbus kopen? Dat is een slimme en duurzame keuze wanneer je jouw brievenbus wilt vervangen! De Homebox brievenbussen hebben unieke eigenschappen als tochtvrij, kierdicht en een isolerende werking. Bekijk hieronder direct de Homebox brievenbus leverbaar in verschillende kleuren!

  • De innovatieve en geïsoleerde brievenbus!
  • De Homebox past nagenoeg in ieder deur!
  • Zowel horizontaal als verticaal toe te passen!

Over de Homebox brievenbus

De Homebox brievenbus heeft een 2 kleppen die voorzien zijn van een kierafdichting. Dit maakt dat er zich binnen in de brievenbus een stilstaande luchtkamer bevind. Stilstaande lucht heeft een isolerende werking. Daarnaast is de buitenklep van de brievenbus voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal. De verschuifbare schacht en verschillende lengtes aan bevestigingsmateriaal maak dat de Homebox brievenbus toegepast kan worden op verschillende deur en kozijndiktes. 

Voordelen van een isolerende brievenbus

Het belangrijkste voordeel van dit soort isolerende brievenbussen is natuurlijk dat er zo min mogelijk warme lucht het huis verlaat en koude lucht het huis binnenkomt. Zo kun je met het plaatsen van een Homebox brievenbus direct besparen op je energiekosten. Daarnaast hebben Homebox brievenbussen ook een geluidsisolerende werking. 

Alternatieven

Op het gebied van geïsoleerde brievenbussen hebben we momenteel geen alternatief in het assortiment. Wel zou je ervoor kunnen kiezen om een postkast buiten de woning te monteren. Deze kunnen geplaatst worden op een statief of aan de muur. Zo hoeft er geen postgat in de voordeur gemonteerd te worden. Het nadeel hiervan is dat je wel naar buiten zult moeten om de post in huis te halen.

Waarom kiezen voor een Homebox brievenbus?

Met een Homebox brievenbus creëer je rondom het postgat in de deur een tochtvrije en geïsoleerde afdichting. De buitenste klep is voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal waardoor hier geen warme lucht door verloren kan gaan. Met de verschuifbare koker constructie zijn deze brievenbussen te monteren in uiteenlopende deurdiktes van 38mm t/m 70mm. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt met bevestigen. 

Homebox brievenbus kopen?

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie een goede keuze kan maken tussen de Homebox brievenbussen. Heb je nog vragen? Geen probleem! De klantenservice helpt je graag verder met gericht advies!

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)