Yale Home Deur-/Raamcontact Voor Buiten

Referentie: 80143
|
EAN: 5052847131138
|
Merk: Yale
Yale Home Deur-/Raamcontact Voor Buiten
  • Yale Home Deur-/Raamcontact Voor Buiten

Product informatie

Controleer de opening van elke deur en elk raam buiten je huis met het Yale deur-/raamcontact voor buiten. Dit beveiligingsapparaat kan op elke buitendeur of raam worden geplaatst, zoals een poort, schuur, garage of ander bijgebouw. Het werkt effectief tot op 1 km afstand vanaf de hub, zodat je potentiële inbraken kunt detecteren voordat ze plaatsvinden.

Werkt samen met het Yale slimme alarmsysteem*

De Yale hub is vereist

Bediening via de Yale Home app

Detecteert openen/sluiten

Voor gebruik buitenshuis

Voeg tot 100 alarm accessoires toe

* Starterskits Yale slim alarmsysteem: AL-SK1-1A-EU, AL-SK2-1A-EU en AL-SK3-1A-EU

Perimeterbeveiliging: Zorg dat je altijd een stap voor blijft met het Yale deur-/raamcontact voor buiten, ontworpen om potentiële incidenten te detecteren voordat ze zich voordoen. Dit zorgt ervoor dat geen enkel gebied in je huis onbeschermd blijft.

Eenvoudige controle: Ontvang onmiddellijke meldingen in realtime wanneer buitendeuren of ramen in schuren, garages of bijgebouwen worden geopend of gesloten. Blijf eenvoudig op de hoogte en controleer de status van je woning overal en altijd.

Horizon+ Technology: Ervaar uitzonderlijke bescherming met een groot bereik tot 1 km, in combinatie met een langere levensduur van de batterij. Bescherm niet alleen je huis, maar ook eigendommen en bijgebouwen van verschillende vormen en groottes.

Makkelijk te installeren: Monteer het deur-/raamcontact eenvoudig op je ramen en deuren met het meegeleverde montagemateriaal. Met een IP55-classificatie is het contact gebouwd om verschillende weersomstandigheden te weerstaan en betrouwbare prestaties te garanderen, zelfs in veeleisende buitenomgevingen.

59,99
  • Levertijd 4 tot 10 werkdagen
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 225000 tevreden klanten gingen je voor
Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!